Alpinina posveta popularnom ekstremnom skijaškom natjecanju

Kako bi obilježio četvrto po redu sponzorstvo popularnog natjecanja u slobodnom skijanju i snowboardingu na ekstremnim terenima Freeride World Tour, koje se ove godine održavalo u veljači i ožujku u Andori, Austriji i Švicarskoj, švicarski satni brend predstavio je posebnu verziju svog sportskog pametnog sata AlpinerX Smart Outdoors, koji kao poseban detalj ima crven-bijeli remen izrađen od materijala dobivenog recikliranjem Alpininog promotivnog bannera za prošlogodišnje izdanje natjecanja.

AlpinerX Smart Outdoors Freeride World Tour Special Edition (ref. AL-283FWT5NAQ6) ima robusno modro kućište promjera 45 milimetara izrađeno od čelika i staklenih vlakana, s prednje je strane prekriveno konveksnim safirnim staklom, a sa stražnje poklopcem ukrašenim gravurom loga brenda, te je vodootporno do 100 metara. Obruč s oznakama kompasa rotira se u oba smjera.

Crni brojčanik ima crvene luminiscentne kazaljke, velike aplicirane luminiscentne oznake vremena i digitalni ekran na donjoj polovici.

Sat pokreće kvarcni kalibar AL-283 connected s  pametnim funkcijama prikaza vremena i druge vremenske zone, praćenja aktivnosti, slanja obavijesti za vježbanje, dynamic coacha, praćenja otkucaja srca i spavanja, alarma, slanja obavijesti o dospjelim pozivima i porukama, indikatora UV zračenja, prikaza visine i temperature, kompasa, štoperice i barometra.

AlpinerX Smart Outdoors Freeride World Tour Special Edition (ref. AL-283FWT5NAQ6) dolazi na čvrstom gumenom remenu i dodatnom remenu od recikliranog Alpininog bannera, a dostupan je u ograničenoj seriji od 40 primjeraka po cijeni od 895 eura.

 

Za više informacija o satovima naručite novi broj časopisa Satovi i nakit:

Narudžba