BICIKLISTIČKI SAT | Festinini sportski satovi s pametnom tehnologijom

Satove pokreće hibridni kvarcni mehanizam s funkcijama poput mjerenja koraka, mjerenja temperature, primanja obavijesti o porukama i pozivima, filtriranja notifikacija i odbijanja poziva

Popularni proizvođač cjenovno pristupačnih satova Festina predstavio je novu kolekciju biciklističkih modela Chrono Bike Connected koja, kako joj ime govori, ima mogućnost povezivanja s pametnim telefonom. Satovi iz kolekcije imaju robusno kućište promjera 45,5 milimetara, koje je s prednje strane prekriveno safirnim staklom i vodootporno je do 100 metara, te rotirajući čelični obruč s velikim arapskim brojkama. Krunica je zaštićena „branicima“.

Brojčanik je lako čitljiv s velikim luminiscentnim kazaljkama i oznakama vremena, podbrojčanicima kronografa i datuma i dana u tjednu na 5 i 8 sati i Festininim logom na 12 sati.

Hibridni mehanizam

Satove pokreće hibridni kvarcni mehanizam s funkcijama sati, minuta, sekundi, datuma, dana u tjednu, kronografa, prikaza druge vremenske zone, timera, mjerenja koraka, mjerenja temperature, primanja obavijesti o porukama i pozivima, filtriranja notifikacija, odbijanja poziva, podešavanja (tihog) alarma, traženja sata ako je isti zagubljen, bilježenja posjećenih mjesta, kontrole kamere na pametnom telefonu, traženja pametnog telefona ako je isti izgubljen, odabir i pokretanje glazbe na pametnom telefonu, kreiranje dnevnog rasporeda prema svakodnevnim potrebama korisnika, paljenje i gašenje svjetala u prostoriji te otvaranje i zatvaranje vrata.

Kolekcija Chrono Bike Connected broji četiri atraktivna modela – referencu F20545/1 s „maskirnim“ sivim kućištem i narukvicom
i crnim brojčanikom, referencu F20547/1 s kućištem u boji žutog zlata, plavom narukvicom i plavim brojčanikom, referencu F20548/1 s kućištem u boji ružičastog zlata, crnom narukvicom i crnim brojčanikom te referencu F20549/1 s kućištem u boji ružičastog zlata, plavom narukvicom i plavim brojčanikom.

Mladena Mimica Varnica

Iz novog broja časopisa Satovi i nakit.

Za više informacija o satovima naručite novi broj časopisa Satovi i nakit:

Narudžba