Bili smo na otvorenju: Montre Store prvi i jedini u Hrvatskoj ima King Seiko kolekciju

Redakcija Satovi i nakit među prvima je posjetila novouređeni prostor Montre Storea u Ilici 45

Novouređeni Montre Store bio je premalen da primi sve one koji su u petak, 12. svibnja došli u Ilicu 45 razgledati ekskluzivne modele renomirane urarske kuće Seiko. Osim novog ruha,  Montre Store ima i novu prestižnu titulu – Seiko Watch Salon.

Štovatelji japanskog umijeća izrade satova sada mogu uživati u isprobavanju modela u luksuznom i intimnom prostoru čije preuređenje potpisuje mlada arhitektica Mirna Pezerović. Svakom detalju pridana je posebna pažnja, od oblaganja zida crnim letvicama, koje kao da preslikavaju strukturu brojčanika modela iz Presage kolekcije,  do jedinstvenog cvjetnog aranžmana iza kojeg stoji poznati umjetnik Saša Šekoranja. Pomnim odabirom boja, rasvjete i tekstura, zagrebačka arhitektica je uspjela utkati minimalistički japanski stil u butik koji od ove godine nosi titulu Seiko Watch Salon.

Goran Grba, voditelj prodaje i brand menadžer Montrea, otkrio nam je da dobivena titula znači i pristup određenim modelima koji su namijenjeni isključivo za SWS boutique. Tako je Montre Storeu jedinom u Hrvatskoj pripala čast u svojoj ponudi imati modele iz kolekcije King Seiko, koja je poznata po iznimno preciznom mehanizmu i elegantnom dizajnu.

Prestižna titula samo je jedna u nizu postignuća koja je Montre ostvario od  2013. godine, kada ga je osnovala Sejla Kerenović. Naime, prije tri godine Montre je imenovan Seikovim distributerom godine, što potvrđuje predanost i kontinuiranost u kvaliteti koju prepoznaju i struka i kupci.

Piše: Karla Karabatić

Foto: Montre

Najnoviji broj Satova i nakita potražite na kioscima ili naručite na linku uz besplatnu dostavu