BREITLING | Novi pilotski kronograf

Breitling je dizajnirao novi model Avenger Chronograph GMT 45 za pilote borbenih aviona, ali i za sve one koji uz sebe žele imati pouzdane i robusne suputnike, bilo da se voze u borbenom ili putničkom avionu.

Odvažni Avenger Chronograph GMT 45 ima robusno kućište promjera 45 milimetara, izrađeno od nehrđajućeg čelika. Na crnom brojčaniku ističu se bijele oznake sati i Breitlingov prepoznatljiv logo. Brojčanik uokviruje rotirajući obruč.

Za pokretanje sata zadužen je samonavijajući mehanizam Breitling 24 sa 25 rubina, 42-satnom rezervom snage i funkcijama sati, minuta, sekunda, datumom, kronografomi prikazom druge vremenske zone. Kalibar radi na frekvenciji od 28.800 vibracija na sat. Osim za pilote, ovaj model je idealan i za ronioce s obzirom na visoku vodootpornost od 300 metara. Uz sat moguće je birati između remena od nehrđajućeg čelika i remena od teleće kože.

Avenger Chronograph GMT 45 dostupan je po cijeni od  6250 eura, odnosno 6650 eura, ukoliko  odaberete narukvicu od nehrđajućeg čelika.

Najnoviji broj Satova i nakita potražite na kioscima ili naručite na linku uz besplatnu dostavu