Buchererov elegantni sivi Heritage BiCompax Annual

Kada je prvi put izašao 2019. godine Heritage BiCompax Annual, ovaj model je postao Buchererov najprodavaniji sat. Njegovi retro elementi iskombinirani s modernim komplikacijama i elegantnim dizajnom uveli su ovaj model u legendu. Sada se vraća u sivoj monokromatskoj verziji sa čeličnim remenom.


Sat je identičan kao i njegovi prethodnici po svom promjeru i debljini sa 41 mm X 14,5 mm, a čelično kućište je polirano i ističe dugme sa strane. Naravno s obje strane je safirno staklo koje nam daje pogled na mehanizam.
Što se tiče novosti na satu, brojčanik je na srebrnoj podlozi s malim brojčanicima od rodija. Iako je na samom brojčaniku nekoliko različitih komplikacija, nema se osjećaj pretrpanosti.


Unutar sata je automatski mehanizam s kalibrom CFB 1972, kronografski mehanizam koji ima funkciju godišnjeg kalendara i zalihu snage od 42 sata. Narukvica je od nehrđajućeg čelika i u skladu s modnim trendovima, a dodatan izbor je veganski remen od nubuck materijala. Ovaj model je u limitiranoj proizvodnji od 888 komada po cijeni od 8,900 eura.

OSNOVNI PODACI
Brend – Carl F. Bucherer
Model – Carl F. Bucherer Heritage BiCompax Annual
Dimenzije  – 41 mm X 14,5 mm
Materijal kućišta  – nehrđajući čelik
Narukvica – nehrđajući čelik, remen od veganske kože
Vodonepropusnost  – 30 m / 3 bar
Mehanizam – automatski
Kalibar – CFB 1972, 42 sata zaliha snage, 4 hz frekvencija
Cijena – 8,900 eur
Izvor – https://www.carl-f-bucherer.com/

Novi broj časopisa Satovi i nakit naručite na linku