CHANEL | Mademoiselle Privé Camélia Brodé 

Chanel je 2002. godine kupio modnu kuću La Maison Lesage, koja se bavi tkanjem, i ovom prilikom dokazao da visoka moda i urarstvo svakako mogu zajedno. Dizajn brojčanika nagrađenog sata ostvaren je u tehnici koja se naziva „slikarsko tkanje“ u kojem se koriste različite boje konca kako bi se stvorio dojam slike, za razliku od tehnika koje upotrebljavaju konac koji je već višestruko prošaran i obojen. Ovakva tehnika stvara različite nijanse boja koje čine strukturu kamelije, koja se stvara od nježnih niti svile utkanih na crnoj tkanini umetnutoj kao podloga brojčanika.

Kamelija, odavno poznata kao najdraži cvijet Coco Chanel donosi sreću Chanelovim satovima još od 1923. godine.  Sat je napravljen od 18-karatnog bijelog zlata i uokviren sa 562 briljantno rezana dijamanta, u prosjeku od 3.07 karata. Također u 18-karatnu krunica od bijelog zlata umetnut je crni oniks. Sat pokreće automatski mehanizam sa 42 sata rezerve snage.

Satenski crni remen ima kopču sa 80 dijamanata rezanih u obliku briljanta. Promjer kućišta je 37.5 mm, visina mu je 9.84 mm i proizveden je u numeriranoj i limitiranoj ediciji od 18 primjeraka.