Chiara Ferragni – novo lice Hublota

Chiara Ferragni pridružila se obitelji Hublot! Sada je u društvu mnogih legendarnih ličnosti kao što su nogometna legenda Pelé, prvi tenisač svijeta Novak Đoković, prvaci u atletici Dina Asher-Smith i Usain Bolt te nagrađivane kuharice Clare Smyth.

Kao poslovna žena, poduzetnica, influencerica, supruga i majka dvoje djece, ona utjelovljuje onaj tako inspirativan stav “sve je moguće”. Dvanaest godina nakon pokretanja theblondesalad.com, Chiara Ferragni je postala jedna od zvijezda. Kada je počela, Instagram nije postojao, a bloganje je bilo u povojima. Chiari je trebalo samo nekoliko mjeseci da hobi pretvori u posao, privukavši pozornost medija i svijeta mode i tako stavivši svoje ime uz bok najvećim luksuznim markama.

Chiara i Hublot, kako je počelo

Možda se sjećate fotografija Chiare Ferragni kako nosi Millennial Pink Pink za Big Bang. Uniseks sat s inkluzivnom porukom, proizveden u ograničenom izdanju od 200 komada u bojama po izboru Lapo Elkann i dizajniranom u suradnji s Garage Italia. Od ovog projekta Chiara i Hublot jednostavno su shvatili da postoji mnogo sličnosti između njih.

Zato se pripremite, jer ono što vam Chiara i Hublot spremaju vjerojatno će ostaviti veliki dojam, još jednom … Prvo, jedinstveno, drugačije!

Izvor: Hublot PR
Foto: Hublot