Citizen predstavio novi Promaster Dive

Citizen proširuje svoju poznatu kolekciju Promaster Dive s novim privlačnim satom kojeg pokreće i inspirira sunčeva energija.

Prvi ronilački model Citizen je proizveo 1959. godine,  a trideset godina kasnije uveo je Promaster kolekciju. Prilikom izrade ronilačkih satova, Citizan spaja kreativan dizajnerski rad s inovativnim mogućnostima, što se uočava i na najnovijem modelu iz kolekcije.

Novi Promaster Dive vodoopotoran je do 200 metara dubine. Kućište sata ima promjer od 44 milimetra, a izrađeno je od nehrđajućeg čelika. Na kućištu se nalazi jednosmjerni okvir sa zakošenim rubom, dok aluminijski umetak prikazuje 60-minutnu skalu. Zaštićena krunica je postavljena na položaju od 4 sata radi jednostavnijeg rukovanja.

Na narančastom brojčaniku u nijansama zalazećeg sunca ističu se velike bijele kazaljke i oznake sati s luminoscentnim premazom. Na položaju od 4 sata smješten je otvor za datum s crnim elegantnim brojem. Cjelokupni dizajn zaokružuje tamnoplavi poliuretanski remen koji koristi intuitivno zatvaranje kopčom kako bi se osigurala udobnost prilikom nošenja.

Promaster Dive pokreće Citizenova inovativna Eco-Drive tehnologija koja koristi bilo koji izvor svjetlosti za kontinuirano i održivo napajanje sata. Za najnoviji model Citizen je odabrao kalibar E168,  manufakturni mehanizam poznat po svojoj pouzdanosti. Kalibar E168 eliminira potrebu za mijenjanjem baterije, jer se u potpunosti oslanja na energiju svjetla. Novi ronilački model dostupan je po cijeni od 346,00 eura.

Najnoviji broj Satova i nakita potražite na kioscima ili naručite na linku uz besplatnu dostavu