Citizen predstavio svoj novi pametni sat

Citizen je upravo predstavio svoj najnoviji pametni sat, CZ Smart Hybrid Genius Incognito. Izniman dizajn, koji ima potpis dosadašnjih Citizenovih sportskih satova, čini savršen spoj s bogatim tehnološkim značajkama.

Istaknuti okvir s uočljivim numeričkim oznakama je smješten na kućištu od nehrđajućeg čelika promjera 44 mm. Čitanje zaslona na dnevnom svjetlu je olakšano zahvaljujući crno-bijeloj boji koja eliminira odsjaj. Na brojčaniku se, osim analognih kazaljki, nalaze brojne korisne informacije, od broja otkucaja srca i koraka do vremenske prognoze.

Uz sat, čija baterija traje do 15 dana, dobiva se kabel za brzo punjenje. Iznimno je korisna i  Aplikacija Citizen Connected koja se sinkronizira s Bluetooth vezom u rasponu od 9 metara. Mnogima će se svidjeti pet prilagodljivih brojčanika koji su kreirani tako da pristaju svačijem životnom stilu. Još jedna od praktičnih funkcija sata je primanje važnih  obavijesti s pametnog telefona.

Citizen CZ Smart Hybrid Genius Incognito je dostupan online i kod ovlaštenih prodavača. Cijena verzije od nehrđajućeg čelika iznosi 325 dolara, a cijena druge verzije sata od crnog ioniziranog čelika iznosi 350 dolara.

Za više novosti iz svijeta satova, kupite novi Katalog satova 2022.