Dicta otvara poslovnicu u Zadru

Sve zadarske ljubitelje satova, ali i njihove goste zasigurno će razveseliti vijest da je Dicta, hrvatski distributer ekskluzivnih švicarskih brendova satova, zatim sportskih i modnih satnih brendova te modnog nakita i dizajniranih kolekcionarskih kutija za satove i nakit otvara novu, ekskluzivnu maloprodajnu poslovnicu u sklopu Shopping centra Supernova u gradu Zadru.

Svečano otvorenje poslovnice DICTA Zadar br. 6 zakazano je za subotu, 15.06.2019. godine . Svečano otvorenje bit će popraćeno bogatim programom, iznenađenjima i pogodnostima za kupce, primjerice popustom od čak -25% na sve artikle iz ponude poslovnice DICTA Zadar br. 6, a koji vrijedi na sva sredstva plaćanja, te na dane otvorenja – 15.06.2019. i 16.06.2019. godine.
Također za prvih 100 kupaca ručnih satova pripremljeni su vrijedni, prigodni pokloni: prekrasne Breil naušnice, ekskluzivne sunčane naočale Bulova, Sweet Years nakit, Sweet Years radio i Facco privjesci.

U novootvorenoj poslovnici DICTA Zadar svoje mjesto pronašli su ekskluzivni švicarski brandovi satova: Oris, Louis Erard, Frédérique Constant, U-Boat, pouzdani i postojani sportski satovi: Bulova, Citizen i Zeppelin kao i modni brand Breil. Ponudu poslovnice DICTA Zadar čini i bogat asortiman modnog nakita: Brosway i Breil, kao i luksuzno dizajnirane kolekcionarske kutije za satove i nakit, proizvođača Wolf i Rapport, namjenjene za pohranjivanje satova i nakita, od kojih određeni modeli sadrže navijače za automatic satove.