DOGAĐAJ GODINE I Watches and Wonders opet uživo!

Najiščekivaniji događaj godine, Watches and Wonders Geneva će 30. ožujka 2022. godine nakon dvije godine stanke ponovno otvoriti vrata svim zaljubljenicima u satove, naravno i uredništvu portala www.satoviinakit.hr te časopisa Satovi i nakit.

Događaje će biti moguće pratiti uživo ili putem interneta. Dok novinari, trgovci i gosti pozvani u Salon već mogu planirati personalizirani program na platformi watchesandwonders.com, u tijeku je postavljanje različitih izložbenih prostora.

Urari dovršavaju posljednje detalje nove kolekcije satova i nakita koje će najuglednije urarske kuće predstaviti na manifestaciji.

Svako jutro u 8 sati će biti moguće uživo pratiti zbivanja u Ženevi putem platforme watchesandwonders.com i na službenom YouTube kanalu kroz emisiju The Morning Show. Gosti jutarnje emisije će biti lideri brendova i industrije.

Dnevna panel diskusija, koja će u Salonu okupiti stručnjake za izradu satova, će se baviti pitanjem održivog razvoja. Prijenos uživo iz Salona u 13 sati će se također moći pratiti na platformi watchesandwonders.com i YouTube kanalu.

Potom će se navečer u 19 sati održavati Late Show, na kojem će se stručnjaci osvrnuti na najvažnije trenutke dana te naposljetku otkriti 38 izložbenih brendova.

Mi ćemo biti u Ženevi od prvog dana, pa nas pratite i na portalu i na društvenim mrežama!

Za više novosti iz svijeta satova, kupite novi Katalog satova 2022.