DRAGULJARNA MALALAN | Najnovija kolekcija nakita Pomellato nas je oduševila!

Draguljarna Malalan otvorila nam je svoja vrata povodom predstavljanja najnovije kolekcije nakita zlatarske kuće Pomellato, čiji je ekskluzivan nakit dostupan u Hrvatskoj trenutno jedino u Draguljarni Malalan.

Casa Pomellato svoju priču je započela 1967. godine u svjetskoj modnoj prijestolnici, Milanu. Jedinstveni dizajn i šareni dragulji s vremenom su postali prepoznatljiv Pomellatov potpis. Nakit kreiraju za neovisnu i slobodnu ženu koja u modi traži igru i neopterećenost, a upravo to Pomellato pruža diskretno spajajući minimalizam, eleganciju i razigranost. Tijekom isprobavanja njihovih najnovijih komada nakita i sami smo se u to uvjerili. U nastavku vam otkrivamo modele koji su nas oduševili!

NUDO

Bilo da se radi o prstenu ili ogrlici, nakit iz kolekcije NUDO privući će vam pažnju svojim jedinstvenim bojama i razigranim oblicima. Široka paleta nježnih boja dragocjenog kamenja pruža vam beskrajnu igru prilikom kombiniranja prstena, ogrlica i naušnica. U ovoj kolekciji nespojive kombinacije ne postoje!

SABBIA

Nakit iz kolekcije Sabbia odiše jednostavnošću i elegancijom s dozom nesavršenosti. Pojedini detalji na nakitu nisu savršeno pravilnog oblika, što svakom komadu iz ove kolekcije daje osobnost i prirodnost. Tako se dijamanti različitih tonova i oblika sjedinjavaju u slikovitim i svjetlucavim mozaicima.

CATENE

Catene na talijanskom znači lanac, stoga ne čudi što je upravo to naziv ove kolekcije. Pomellato se u kolekciji Catene poigrao s klasikom. Lanci su na suvremen način prožeti kroz cijelu kolekciju, od prstena do naušnica. Osim oblikom, nakit Catene osvaja toplom bojom ružičastog zlata.

ICONICA

Komadi iz kolekcije Iconica spajaju nespojivo: nenametljivost i raskoš. Kao i ostale Pomellatove kolekcije, i ova vam pruža mjesta za igru. Pa se tako ogrlica Iconica može na više načina zakopčati, sve ovisi o vašoj mašti.

 

FANTINA

Svoju kreativnost Pomellato je najbolje pokazao u kolekciji Fantina koja sadrži moderne komade nakita. Neobični geometrijski oblici i minimalizam glavne su karakteristike nakita Fantina. Ogrlica, prsten, naušnice i narukvica iz ove kolekcije mogu najobičniju modnu kombinaciju učiniti jedinstvenom i upečatljivom.

Pomellato nas je oduševio komadima iz svojih kolekcija, ali i društvenom odgovornošću koju prakticira od samih početaka svog rada. Proizvodnji nakita pristupaju s posebnom odgovornošću, što potvrđuje činjenica da provode 100 posto odgovornu kupovinu zlata.

Osim nakitom, ova talijanska zlatarska kuća dopire do žena i putem platforme za komunikaciju POMELLATO FOR WOMEN koja je kreirana 2017. godine u cilju ujedinjenja i pružanja mogućnosti izražavanja zajednici žena istomišljenica iz različitih sfera života.

Karla Karabatić