Evo noviteta Patek Philippea koji su nas oduševili na sajmu satova Watches & Wonders

Denim Blue Patek Philippe Aquanaut Travel Time 5164G

Ovaj je Patek iz linije Aquanaut koja je namijenjena za više različitih prilika od sporta do svakodnevnog nošenja. Kućište je promjera 40 milimetara, a sat je relativno tanak za svoju kategoriju sa 10,2 milimetra. Sat je pogonjen automatskim mehanizmom 26-330 S C FUS koji ima rotor od 21-karatnog zlata. Cijena je zanimljivo specifična od 63,043 $. Ovaj sat bi trebao biti utjeha obožavateljima modela 5164A koji je izašao iz proizvodnje ove godine.

Patek Philippe 5236P In-line Perpetual Calendar with a Salmon Dial

Vječni kalendar, ima na kućištu ispod brojke šest dijamant što pokazuje da je to premium linija Pateka. Brojčanik je na bazi mesinga i na njemu se nalazi kalendar s Mjesečevim fazama. Unutar sata je automatski mehanizam njihove proizvodnje tj. kalibar 31-260 PS QL sa 55 dragih kamenja. Remen je od aligatorske kože, a cijena sata je 120,000 franaka.

Patek Philippe Golden Ellipse

Linija Ellipse stvorena je 60-ih i bila je simbol Pateka 70-ih, a sada je vraćena zbog potreba tržišta za satovima koji su dizajnerski privlačniji.Također u trendu je i ultra tanki mehanizam pa imamo kalibar 240 tanak samo 5,9mm. Patek se vraća korijenima, odnosno ovaj sat je omaž dobu kada je Patek bio vodeći proizvođač zlatnih narukvica za satove. Obratite pažnju na kopču na narukvici koja je dojmljiva, dovršena rukom i gravirana.

Patek Philippe Annual Calendar Reference 5396G

Ovaj elegantni model je Patekova reinterpretacija istoimenog sat, samo je dodano bijelo zlato koje izvrsno kontrira duboko plavom remenu od aligatorske kože. Indeksi na brojčaniku su zapravo dijamanti, cijena ovog zaista dojmljivog modela dostupna je na upit.

Patek Philippe 5330G World Time

Neki smatraju da je Patek jedino ime vrijedno spomena kada se priča o satovima s „World Time“ komplikacijom, a to je ponajviše zahvaljujući satovima poput ovoga. Sat je pogonjen novim Patekovim kalibrom 240 HU C, koji ima zalihu snage od 38-48 sati, a mehanizam je besprijekoran. Cijena je 76,594 $, a sat dolazi s remenom od teleće kože.

Pratite naš portal za sve novosti vezano za sajam Watches and Wonders na kojem smo uživo i izvještavamo iz minute u minutu.

Izvor – https://www.patek.com/en/home

Novi broj časopisa Satovi i nakit naručite na linku