HERMÈS | Junakinja stripa inspirirala novi Hermès Arceau WOW

Junakinja stripa, koja je bila posebno dizajnirana za Hermèsov šal, zvijezda je novog odvažnog Hermèsovog modela – Hermès Arceau WOW.

Kolekcija Arceau postala je bogatija za dva nova modela koja je ručno oslikao talentirani francuski crtač Ugo Bienvenu. Hermès i Ugo započeli su suradnju prije dvije godine, kada se junakinja stripa prvi put pojavila na Hermèsovom svilenom šalu.

Sada je Bienvenuov dvostrani dizajn šala prikazan na brojčanicima. Jedan model obojan je u ružičaste, a drugi u plavkaste tonove. Za platno Hermès je odabrao prozirni sedef kako bi se što bolje dočarao izgled svilenog šala. Poznati ilustrator uložio je više od 35 sati za izradu samo jednog brojčanika. Pravo malo umjetničko djelo smješteno je unutar kućišta, za čiji je dizajn oblika zaslužan Henri d’Origny.

Kućište s promjerom od 38 milimetara izrađeno je od 18-karatnog bijelog zlata, a uokviruje ga obruč sa  82 dijamanta briljantnog reza. Sat pokreće automatski mehanizam H1912 sa 50-satnom rezervom snage i funkcijama sati, minuta i mjesečevim mijenama.  Kalibar radi na frekvenciji od 28.800 vibracija na sat.

Novi Hermèsovi modeli bit će dostupni uz remene izrađene od teleće kože u limitiranom izdanju od 24 komada po cijeni od 72.000 eura.

Najnoviji broj Satova i nakita potražite na kioscima ili naručite na linku uz besplatnu dostavu