Ženski satovi iz Jaguara i Breitlinga

Jaguarov atraktivni ženski sat J893/3 ima kućište promjera 34,5 milimetara, koje je izrađeno od kombinacije čelika i čelika presvučenog žutim zlatom, s prednje je strane zatvoreno safirnim staklom te je vodootporno do 200 metara. Obruč ukrašen cirkonima daje satu notu luksuza.

Tamnozeleni brojčanik ukrašen je kazaljkama i arapskim brojkama u boji žutog zlata te cirkonima kao oznakama vremena. Sat pokreće kvarcni kalibar s funkcijama sati, minuta, sekundi i datuma, a dolazi na narukvici izrađenoj od čelika i čelika u boji žutog zlata.

Egzotika iz Breitlinga

Breitling je predstavio novu kolekciju ženskih satova Chronomat Automatic 36 South Sea Capsule inspiriranu egzotikom prirode. Satovi iz spomenute kolekcije imaju 36-milimetarsko čelično kućište ukrašeno šarenim dijamantima, brojčanik plave, bež ili svjetlozelene boje sa zlatnim kazaljkama i oznakama vremena, a pokreće ih automatski kalibar Breitling Caliber 10 s 42-satnom rezervom snage, COSC-ovim certifikatom i funkcijama sati, minuta, sekundi i datuma. Satovi dolaze na plavom, bež ili zelenom remenu od aligatorske kože.

Iz časopisa Satovi i nakit broj 33

NARUČITE