Kronograf godine | Zenith – Cronomaster Sport

Zenithov Chronomaster Sport privlači pažnju istovremeno robusnim i elegantnim izgledom, a kada se pogledaju njegove tehničke karakteristike, sasvim je jasno zbogo čega je proglašen kronografom godine. Radi se o jedinom satu kojemu je na crnom keramičkom obruču ugravirano „1/10th of a second“. Čelično kućište Chronomaster Sporta ima promjer 41 mm i tankoću od 13.6 mm.

Ovaj izvanredni sportski sat pokreće novi kalibar El Primero 3600 koji nudi izvanrednu preciznost i rezervu snage do 60 sati. Prozirna stražnja strana od safira nudi fascinatan uvid u zanimljiv izgled mehanizma za pokretanje, plavo stupčano kolo i otvoreni rotor označen Zenithovom prepoznatljivom zvijezdom.

Kontrastni efekti osiguravaju iznimno laku čitljivost. Na profinjenom bijelom brojčaniku se nalaze tri kronografska brojača. Svaki od njih je različite boje. U sredini se nalazi kronografski brojač anatracit boje, a dodiruju ga plavi i svijetlosivi brojač. Udobni remen od nehrđajućeg čelika ili gume se pričvrščćuje čelićnom sklopivom kopčom.

iz 34. broja Satovi i nakit