Kuća Mamić I Pokloni za nju i njega

Nemojte čekati da vam kalendar pokaže kada ćete darovati voljenu osobu, nego ju iznenadite jedinstvenim poklonom još danas! Ako vam je potrebna inspiracija, zavirite u selekciju posebnih kreacija s porukom  koje je za vas odabrala kuća Mamić.

ZA NJU

LUKSUZNA KNJIGA – LIVE BEAUTIFUL

Ljubitelje dizajna interijera i svega što je lijepo impresionirat će knjiga autorice i dizajnerice interijera, Athene Calderone. Knjiga je obogaćena predivnim fotografijama i korisnim savjetima kako urediti dom, a uz to i ona sama može poslužiti kao stilski element. Prije negoli poklonite knjigu, ne zaboravite napisati posvetu!

CIJENA: 52,96 €

MESSIKA – Dijamantna ogrlica My Twin 2 Rows

Luksuzna ogrlica iz kolekcije My Twin privlači pažnju dijamantima različitih oblika, rezova i svjetlosnih efekata. Dijamanti od 0,76 karata i ogrlica od 18-karatnog žutog zlata nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

CIJENA: 5.989 €

DAMIANI – Dijamantna narukvica Margherita

Narukvica Margherita oduševit će pobornike klasike u suvremenom ruhu. Elegantna narukvica izrađena je od 18-karatnog zlata i dijamanta od 0,36 karata.

CIJENA: 2.890 €

TUDOR – BLACK BAY 36 S&G

Kao znak pažnje, osim vremena, poklonite i sat! Novi Tudorov model, koji odiše elegancijom, izrađen je od čelika i žutog zlata. Za rad sata zadužen je manufakturni samonavijajući mehanizam MT5400 (COSC) sa 70-satnom rezervom snage.

CIJENA: 5.390 €

ZA NJEGA

TUDOR – BLACK BAY CERAMIC

Izvanredan Tudorov sat idealan je poklon za sve one koji vole minimalizam i sportsku eleganciju. Vodootpornost sata iznosi do 200 metara. U srcu novog modela kuca samonavijajući manufakturni mehanizam MT5602-1U sa 70-satnom rezervom snage.

CIJENA: 5.200 €

MESSIKA – DIJAMANTNA NARUKVICA MY MOVE

Muževna narukvica svidjet će se odvažnim muškarcima koji posebnu pažnju pridaju detaljima. U središtu narukvice smješten je motiv sa pokretnim dijamantom. Narukvica je izrađena od tri vrste kože u različtim bojama. Motiv i boju narukvice odabirete sami, što čini ovaj poklon osobnijim i samim time vrjednijim.

CIJENA: 2.192 €

NAVIJAČ ZA SAT – RAPPORT EVO

Što kupiti osobi koja već nosi svoj sat iz snova? Naš savjet je da se odlučite za navijač za sat – Rapport Evo.  Vrsni poznavatelji svijeta urarstva znat će da se radi o proizvodu vrhunske kvalitete, ali i stila.

LUKSUZNA KNJIGA – MEN’S MANUAL

Knjiga kao poklon je uvijek dobra ideja! Preporučamo vam knjigu MEN’S MANUAL koja predstavlja svojevrstan priručnik za muškarce. Autor Michael Kockritz kreirao je duhovito i opuštajuće štivo koje krije brojne citate, preporuke, korisna i beskorisna znanja te impresivne ilustracije.

CIJENA: 39,68 €

Karla Karabatić

Najnoviji broj Satova i nakita potražite na kioscima ili naručite na linku uz besplatnu dostavu.