LJETNE VIBRACIJE | Sunce, stil i Messika

Ljeto nikada nije bilo uzbudljivije. Zabavite se sa svjetlucavom i osunčanom selekcijom dijamantnog nakita Messika. Nizanjem, slaganjem i kombiniranjem ovih luksuznih dragulja postiže se spektakularan efekt, blistavost i stil za nezaboravno toplo ljeto. Luksuzan nakit Messika strastveno nosite od svitanja do zalaska sunca.

DRAGULJARSKA KUĆA MESSIKA

Od osnivanja brenda, strast Valérie Messike oduvijek je bila ukrašavati žene i njihovu nježnost, ali s potpuno novim pristupom dijamantima čime je redefinirala tradicionalan način nošenja nakita. Dok su se prethodno ogrlice, narukvice, prstenja i naušnice nosili u setovima, nizanje i kombiniranje je najnoviji trend. U skladu s onim što nazivaju ‘neoporte trend’, Valérie Messika razvila je različite kreacije koji se međusobno komplimentiraju s daškom suvremenosti. Akumulacija narukvica, naušnica, ringova i dugih naušnica, prstenja na raznim dijelovima prsta, ogrlica nanizanima jedne na drugu… vrijeme da se zabavite s dijamantnim nakitom napokon je došlo! Nakit Messika ohrabruje žene da budu ono što jesu: briljantne, slobodne, senzualne, svjetlucave – svoje.

DIJAMANTNO PRSTENJE

A onda je bilo svjetla! Iznimno moderno i živahno, dijamantno prstenje Messika pristaje svakom stilu i looku, neovisno o prigodi. Sa snagom i elegancijom, ovo jedinstveno prstenje može se nositi zasebno ili u kombinaciji s drugim modelima, na svim prstima, spajajući žuto zlato, bijelo zlato ili ružičasto zlato. Dostupno u brojnim kolekcijama nakita, prstenje Messika bit će vaša propusnica za senzualno i ženstven izgled.

DIJAMANTNE NARUKVICE

Dijamantna narukvica osobni je favorit Valérie Messika, dajući novu dimenziju prepoznatljivog glamuroznog rock stila njenom looku: narukvice različitog dizajna, narukvice za gležanj, dijamantne manžete, ili čak dijamantne rivière narukvice. Poput tradicije i modernosti, i ova luksuzna kolekcija nakita Messika kreativno kombinira zlato i najdragocjenije kamenje. Must-have komad nakita koji će prigrliti vaše zapešće i gležanj poput svjetlucave tetovaže.

DIJAMANTNE OGRLICE

Ovo ljeto, dijamantne ogrlice Messika učinit će vaš dekolte blistavim! U najluksuznijem 18-karatnom zlatu i s najčišćim dijamantima, ovaj dragocjeni dijamantni nakit može se nositi ili u jednom ili u dva reda. Must-have dodatak za vaše ženstvene ljetne odjevne kombinacije, ovaj udoban i cool komad nakita istaknut će vaš vrat. Za snažan moderan izgled, neovisno o vašem stilu, nosite senzualnu luksuznu ogrlicu tijekom cijelog dana, i, zasjajte! Istražite čaroban svijet luksuznog dijamantnog nakita u butiku Mamić u centru Zagreba u Ulici Frane Petrića 7.

Najnoviji broj Satova i nakita potražite na bolje opskrbljenim kioscima ili ga naručite kod nas u redakciji na linku