MALA KAZALJKA | TUDOR Black Bay Ceramic

Iznimnu kvalitetu ovog modela potvrđuju čak dva METAS-ova certifikata, Manufacture Calibre i Master Chronometer

Iznimno prestižnu nagradu Mala kazaljka ove je godine osvojio novi Tudorov Black Bay Ceramic. Iznimnu kvalitetu ovog modela potvrđuju čak dva METAS-ova certifikata, Manufacture Calibre i Master Chronometer.

Keramičko kućište je crno sa uzorkom sunčevih zraka. Rotirajući obruč je također crn i izrađen od keramike, a ugravirana gradacija u odgovarajućim tonovima nadopunjuje mat detalje koji suptilno reagiraju na promjene svjetla.

Na crnom brojčaniku se nalaze satne oznake s prljavobijelim luminiscentnim materijalom. Moderan dizajn upotpunjuje crni remen izrađen od kombinacije dvaju materijala, kože i gume.

Manufacture Calibre MT5602-1U pokreće Black Bay Ceramic. Zajedno sa svojom nemagnetskom silikonskom oprugom može funkcionirati u rasponu tolerancije od 5 sekundi (0 +5). Rezerva snage mehanizma za pokretanje je “otporna na vikend”, odnosno dobila je certifikat za 70 sati od METAS-a. Time je omogućeno nositelju sata da ga skine u petak navečer i vrati u ponedjeljak ujutro, bez potrebe za navijanjem.

Iz novog broja časopisa Satovi i nakit

NARUČITE