MAMIĆ 1970 predstavlja najprestižnije svjetske brendove dijamantnog nakita

U Hrvatskoj su od sada dostupni prestižni i svjetski poznati brendovi dijamantnog nakita: Chaumet, Damiani i Messika. Renomirana tvrtka Mamić 1970 s tradicijom preko 50 godina i prepoznata kao shopping destinacija zaljubitelje luksuznog i bezvremenskog stila, svom je bogatom portfelju pridružila jedne od najprestižnijih svjetskih brendova nakita, Chaumet, Damiani i Messika.

Chaumet

Chaumet je cijenjeni francuski brend s tradicijom izrade nakita koja datira unatrag 240 godina. Vrijedna povijest kuće veže se i uz caricu Josephine, kojoj je Maison Chaumet bio službeni draguljar. Gracioznost i elegancija isprepliću se u svakom komadu nakita, nudeći jedinstven suvremeni izgled prožet tradicijom i draguljarskim umijećem. Ovaj nakit, izrađen u samom srcu trga Vendôme, odraz je
izvanredne stručnosti te odaje počast pariškom stilu.

Damiani

Nakit Damiani savršen je odraz talijanskog šarma i pristupa životu. Profinjen, bezvremenski i inovativan, ovaj nakit istodobno je jedinstven i uočljiv. Njegov svaki detalj predstavlja tradiciju i strast obitelji Damiani prema zlatarskoj umjetnosti koje traju već tri generacije. Nagrađivan raznim prestižnim nagradama poput Diamond International i Vogue Joyas, Damiani na najbolji način predstavlja oznaku „Made in Italy“.

Messika

messika-nakit

Od osnivanja svoje draguljarske kuće 2005., Valérie Messika uspješno spaja bezvremenost dijamanata s modernim dizajnom. Dijamantni nakit brenda Messika nepokolebljive je ljepote i stvoren za svakodnevno nošenje dajući osjećaj samouvjerenosti i odvažnosti. Komadi nakita Messika izraženog su karaktera i odražavaju ženstvenost i suvremenost dizajnerice čijim se kreacijama dive najutjecajnije žene svijeta, žene koje su cijenjene zbog svog talenta i osobnosti.

O MAMIĆ 1970 
Mamić 1970 renomirana je tvrtka s tradicijom preko 50 godina i prepoznata shopping destinacija za ljubitelje luksuza i bezvremenskog stila. Dugogodišnji je zastupnik prestižnih švicarskih satova Rolex i Tudor te svojoj ponudi pridružuje svjetski poznate brendove luksuznog nakita, Chaumet, Damiani i Messika. Mamić 1970 nositelj je ekskluzivnosti i izvrsnosti u cijeloj regiji pružajući nezaboravno iskustvo svojim klijentima  i promovirajući urarski zanat i stručnost. Kao dugotrajni obiteljski posao, tvrtka Mamić 1970 iz male urarske radionice razvila se u jedno od najcjenjenijih imena u industriji luksuznih proizvoda s misijom stvaranja jedinstvenih trenutaka koji traju vječno.

Istražite čaroban svijet luksuznog nakita u butiku Mamić 1970 u centru Zagreba u Ulici Frane Petrića 7.

Više na službenoj stranici.

Izvor: PR