Marq satovi po mjeri avanturista

Za one koje privlači voda, MARQ Captain ima regata mjerač vremena u sklopu obruča brojčanika, priobalne karte i upute za plovidbu. Kako bi se što bolje pripremili za dan plovidbe na brojčaniku se nalaze lučki uvjeti, informacije o plimi i oseci, trenutačne brzine vjetra i temperatura. Sat je obogaćen jacquard utkanim remenom izvrsne izdrživosti u slanoj vodi.

 

Biometrički senzori

MARQ Expedition sadrži TOPO kartografiju, ugrađeni visinomjer, barometar i kompas, a ClimbPro pruža detaljne informacije o trenutačnim i nadolazećim usponima prikazujući nagib, udaljenost i nadmorsku visinu. Specifičnost MARQ Expedition je kompatibilnost s inReach Mini satelitom čija bežična povezanost omogućuje korisniku da prima i šalje poruke. Remen sata sačinjen je od talijanske vecchetta kože zaobljene za savršenu fleksibilnost i udobnost.

Ambicioznim sportašima MARQ Athlete može biti od velike koristi u procjenjivanju performansa uz pomoć V02 mjerača maksimalnog vremena i vremena oporavka smještenoga na obruču brojčanika. Sat ima naprednu trkačku dinamiku koja prati statistike treninga i mjeri napredak. Sportaši mogu dobiti veći uvid u svoj tjelesni napredak kroz biometričke senzore, a s Pulse Ox mogu saznati koliko dobro njihovo tijelo upija kisik. Remen sata je silikonski stoga je lagan i prilagođen ozbiljnom treningu.

 

Više u novom broju Satova i nakita br.30.

Iz časopisa Satovi & nakit, ljeto 2019.