MEHANIČKO POSTIGNUĆE GODINE | PIAGET – Altiplano Ultimate Automatic

Uobičajeno za Piaget, a nedostižno drugim brandovima – Altiplano Ultimate Automatic je tanak 4,3 mm, a promjer mu iznosi 41 mm

Iako je dobio nagradu za mehaničko postignuće godine, Piagetov model Altiplano Ultimate Automatic je sat koji privlači pažnju svojim dizajnom. Piagetova karakteristična plava boja i bijelo zlato čine ovaj model iznimno atraktivnim i luksuznim.

Kompleksni dizajn skriva tajnu tehničke izvrsnosti ovog švicarskog automatskog sata. Na stražnju stranu kućišta od bijelog zlata je pričvršćeno čak 219 komponenti. Uobičajeno za Piaget, a nedostižno drugim brandovima – sat je tanak 4,3 mm, a promjer mu iznosi 41 mm.

Model Altiplano Ultimate Automatic je vodootporan do 20 metara dubine, te ima rezervu snage do 48 sati. Ovaj ultra-tanki muški sat se ističe po izmjeničnim dvostrukim i jednostavnim kazaljkama te specifičnom položaju sati i minuta. Naime, kazaljke i oznake sati i minuta su smještene blizu obruča, na značajnoj udaljenosti od standardnog položaja za većinu satova -centra.

Cijena ovog mehaničkog postignuća iznosi 30.300 švicarskih franaka.

KUPITE ČASOPIS