Modeli | Deseti rođendan Bulovina Precisionista

Povodom desetog rođendana kolekcije, Bulova je predstavila tri nova modela koja su dobila nova dizajnerska rješenja poput oktogonalnog oblika kućišta

Precisionist, Bulovina kolekcija ultra preciznih modernih satova s inovativnim manufakturnim kvarcnim kalibrom koji radi na visokoj frekvenciji od 262 kHz, a čija kazaljka klizi, a ne poskakuje kao kod tipičnih kvarcnih satova, slavi svoj deseti rođendan.

Tom prigodom Bulova je predstavila tri nova modela nazvana jednostavno Precisionist X, koji su zadržali opisani kalibar, a dobili su nova dizajnerska rješenja poput oktogonalnog oblika kućišta, vijaka koji su s ruba obruča preseljeni na sami obruč i djelomično prozirnog brojčanika.

Pročitajte članak: Napredni Bulova Precisionist Champlain

Robusno kućište promjera 44,5 milimetara s prednje je strane prekriveno safirnim staklom, a sa stražnje crnim čeličnim poklopcem s logom kolekcije i godišnjice te je vodootporno do 50 metara.

Tamni brojčanik sata ima tanke luminiscentne oznake vremena i kazaljke, brojač desetinki i stotinki sekundi na 12 sati, 12-satni brojač na 3 sata, brojač tisućinki sekundi na 6 sati, podbrojčanik malih sekundi na 9 sati i prozorčić datuma između 4 i 5 sati. Najdojmljiviji detalj je prozirni donji dio brojčanika kroz koji se može vidjeti disk datuma.

Ulomak iz teksta objavljenog u 32. broju časopisa Satovi i Nakit.

Novi broj časopisa Satovi i nakit potražite na svim kioscima ili ga naručite na linku Časopis.