Najbolja muška komplikacija | Audemars Piguet

Code 11.59 by Audemars Piguet Minute Repeater Supersonnerie odiše klasičnim stilom i nekonvencionalnom funkcionalnošću, a pokreće ga izvanredni Supersonnerie minute repeater. Suvremeni kalibar 2953 na ručno navijanje, sastavljen od 362 dijela, ima 32 rubina, 72-satnu rezervu snage, frekvenciju od 21.600 vibracija na sat i funkcije sati, minuta, malih sekundi i minute repeatera Supersonnerie.

Posebnost ovog kalibra jest sposobnost iznimnih akustičnih performansa ostvarenih uz pomoć patentiranih gongova koji su ovoga puta pričvršćeni za uređaj koji djeluje kao rezonantna ploča kako bi ton bio harmoničan te kako bi se zvuk što bolje prenosio. Redizajnirani regulator udaraca uklanja nepoželjnu buku, a perforirana poleđina kućišta osigurava kvalitetnu reprodukciju zvuka. Kalibar je smješten u robusno okruglo kućište dimenzija 41 x 13,5 milimetara, izrađeno od 18-karatnog bijelog zlata, koje je s prednje strane prekriveno dvostruko zakrivljenim safirnim staklom te je vodootporno do 20 metara.

Plavi brojčanik od emajla lako je čitljiv te ima podbrojčanik malih sekunda na 6 sati, a oznake sati i kazaljke prekrivene su bijelim zlatom. Na brojčaniku je potpis Audemars Pigueta dok pozadina brojčanika nosi naziv modela i slikovni prikaz zvučnih valova. Code 11.59 by Audemars Piguet Minute Repeater Supersonnerie dolazi na plavom remenu od aligatorske kože.

 

Iz 31. broja časopisa Satovi i Nakit

Želite biti u tijeku s novostima i zbivanjima iz svijeta satova i nakita? Pretplatite se na časopis Satovi i nakit!