Najnoviji modeli TAG-a, UN-a i Nomosa

TAG Heuer je na Watches and Wonders predstavio pregršt novih modela iz sportske kolekcije Aquaracer Professional 300, promjera 36, 40 i 43 milimetra, izrađenih od titanija ili čelika s upečatljivim brojčanicima ronilačkog stila dostupnima u plavoj, crnoj, srebrnoj ili zelenoj boji, s opcionalnim dijamantima. Posebno je interesantan retro model Aquaracer Professional 300 Tribute to Ref. 844, dostupan u samo 844 primjerka, koji je zamišljen kao reinterpretacija TAG-ova ronilačkog sata iz 1978.

Švicarski avangardni satni brend Ulysse Nardin predstavio je zanimljivi ronilački sat sa skeletoniziranim mehanizmom Diver X Skeleton izrađen od tzv. Carboniuma, robusni sportski minute repeater s letećim tourbillonom Blast Hourstriker i „vanzemaljski“ stolni sat UFO.

 

NOMOS Glashütte nije razočarao svojim novim izdanjima popularnih klasičnih modela Club Campus, koji je odsad dostupan i u sivoj i narančastoj boji, Tangente Neomatik 41 Update, koji ima 41-milimetarsko čelično kućište i modri brojčanik, i Metro Neomatik 41 Update s NOMOS-ovom komplikacijom datuma koju prikazuje rotirajući disk na obodu brojčanika.