NAŠ IZBOR | Elegantni, jeftini, ronilački, skupi…odabrali smo najbolje urarske brendove u raznim kategorijama

O ukusima se ne raspravlja, stoga nam nemojte zamjeriti ako se vaš omiljeni urarski brend nije našao na našem najnovijem popisu najboljih od najboljih. Najbolje urarske kuće koje su trenutno prisutne na tržištu podijelili su prema različitim specifikacijama, stilovima i cijeni u osam kategorija. 

Najbolji cjenovno dostupni brendovi

ref. broj T120.410.27.051.00

Nikad nije bilo više izbora među cjenovno pristupačnim satovima. Brojne etablirane urarske kuće marljivo rade na kreiranju satova koji nude odličnu vrijednost za novac, a pritom razbijaju predrasude da su pristupačne cijene odraz niske kvalitete. U to će vas uvjeriti modeli sljedećih urarskih kuća: Timex, Tissot, Swatch, Casio, Seiko, Orient.

Najbolji slavni urarski brendovi

Oyster Perpetual Yacht-Master 42

Brendovi s kojima su upoznati i oni koji nisu uronjeni u svijet urarstva izgradili su svoj imidž najčešće na temelju astronomskih cijena, bogate povijesti ili pak specifičnosti izrade. Tako su u ovu kategoriju uvrštene kultni brendovi za koje su gotovo svi čuli: Richard Mille, Rolex, Cartier, Audemars Piguet, Omega, Hublot, Bulgari…Cijeli članak pročitajte u novom broju Satova i nakita!

Najnoviji broj Satova i nakita potražite na bolje opskrbljenim kioscima ili ga naručite kod nas u redakciji na linku