Neočekivani ružičasti Tudor Black Bay Chrono

Jedno od neočekivanijih Tudorovih predstavljanja je upravo ugledalo svjetlo dana, a radi se o njihovoj suradnji s američkim klubom Inter Miami u kojem trenutno igra Leo Messi, najbolji nogometaš svih vremena. Zanimljivo je da je Tudor na svom službenom predstavljanju modela izjavio da ovaj sat možda nije za svih, ali to je u redu zato što će ih jako malo biti izrađeno. Obično ono što je teško dostupno u svijetu satova postane prestižno. Pretpostavljamo da će sat u SAD i na azijskom tržištu polučiti veliki uspjeh.

O satu se ne zna puno osim da je to linija Black Bay i da je sat roze boje kao što je i službena boja Inter Miamija koji je David Beckham relativno nedavno osnovao u Miamiju da bi tamo privukao svjetske zvijezde. Sat je povezan i s Jayom Chouom, tajvanskim pjevačem i glazbenikom, tako da zato smatramo da ovdje Tudor udara na dva velika svjetska tržišta, SAD i jugoistočnu Aziju.

Sat ima matirani rozi brojčanik i crnu krunu na kućištu koja daje lijepi kontrast rozoj boji te klasičnu narukvicu od nehrđajućeg čelika. Od ostalih specifikacija znamo da je promjer 41mm i da sat pogoni Breitlingov automatski mehanizam MT5813. Ne znamo u kojem broju će se sat proizvesti no zasigurno će biti ekskluzivan po cijeni od prihvatljivih 5,675 eura.

Novi broj časopisa Satovi i nakit naručite na linku