Norqain ide svojim putem

Intervju 

Razgovarala Mila Bulimbašić Botteri

Za Satove i nakit razgovarali smo s Benom Küfferom.

 -Kakvi su Vaši dojmovi o ovogodišnjem W&W općenito, a posebno o NORQAIN-u?

Puno Vam hvala što ste nas posjetili ovdje u NORQAIN BASE CAMPu tijekom Watches and Wonders. Atmosfera je bila vrlo uzbudljiva; prvi smo put bili na W&W i dobili smo puno dobrih povratnih informacija. Naši noviteti, posebno svjetska premijera s konceptom Wild ONE of 1, dobili su izvrsne ocjene, tako da smo jako sretni zbog sudjelovanja na Watches and Wonders.

-Što biste rekli u kojem se smjeru kreće industrija satova?

U vrlo uzbudljivom smjeru, jer naravno, još uvijek imamo vodeće brendove satova, najveće brendove na svijetu. Međutim, postoji veliki trend neovisnih brendova i brendova u obiteljskom vlasništvu, koji su do sada bili u višem cjenovnom segmentu, tako da nam je vrlo uzbudljivo što s NORQAIN-om možemo slijediti ovaj trend i ponuditi kolekciju u cjenovnom rangu ispod 10.000 švicarskih franaka.

-Koji sat najčešće nosite?

Najčešće nosim Wild ONE Skeleton Turquoise. Mislim da je to vrlo pozitivan, zabavan i sportski sat, tako da uživam u njemu. Štoviše, iznenađen sam kad vidim s koliko odjevnih kombinacija dobro izgleda; njegova boja nadopunjuje mnoge druge.

-Kako vidite NORQAIN kao brend 2030.?

Želimo uspostaviti NORQAIN kao izazovan brend u industriji satova, što znači da inoviramo, radimo stvari drugačije i idemo svojim putem. Tako nas ja vidim.

Ostatak intervjua pročitajte u našem novom časopisu Satova i Nakita.

Novi broj časopisa Satovi i nakit naručite na linku