NOVITETI | Raymond Weil | Freelancer Men’s Pilot Flyback Chronograph

Urarska kuća Raymond Weil upravo je lansirala novi model Freelancer Men’s Pilot Flyback Chronograph  koji slavi nasljeđe marke. odajući počast strasti gospodina Raymonda Weila prema zrakoplovstvu.

Novi Raymondov model ima kućište s promjerom od 42 milimetra, koje je izrađeno od brušenog nehrđajućeg čelika i obloženo sivim PDV premazom. Kazaljke i brojevi premazani su sa Super-LumiNovom, što olakšava čitljivost pri slabom svjetlu. Funkcionalan i razigran, dizajn novog modela odaje počast  zrakoplovstvu dvadesetog stoljeća.

Unutar sata smješten je automatski mehanizam RW5530, odnosno flyback kronografski mehanizam koji omogućuje istovremeno resetiranje i ponovno pokretanje kronografa jednim pritiskom. Kalibar ima rezervu snage od 56 sati. Žute kazaljke na središnjoj poziciji i na desnom brojaču zadužene su za pokazivanje proteklog vremena leta. Novi Pilot Flyback Chronograph također ima krunu u obliku luka, što je standardan dizajn na pilotskim satovima.

 


Freelancer Men’s Pilot Flyback Chronograph dostupan je u kombinaciji sa smeđim kožnim remenom u limitiranom izdanju od samo 400 komada.

Najnoviji broj Satova i nakita potražite na bolje opskrbljenim kioscima ili ga naručite kod nas u redakciji na linku