Omega lansirala novi model ususret Olimpijskim igrama u Parizu

Olimpijske igre, jedan od najvećih sportskih događaja u svijetu, održat će se za manje od godinu dana u Parizu, gdje će se za precizno mjerenje vremena, sada već tradicionalno, pobrinuti Omega. U čast 31. sudjelovanju kao službeni mjerač vremena na prestižnom sportskom spektaklu, Omega je lansirala prigodni model SEAMASTER DIVER 300M “PARIS 2024” SPECIAL EDITION.

Novi eksluzivni model obložen je materijalom o kojem sanja svaki sportaš. Na kućište izrađeno od nehrđajućeg čelika postavljen je sjajni prsten od 18-karatnog Moonshine™ zlata, koji predstavlja ronilačku skalu. Stražnja strana kućišta ukrašena je logotipom Pariza 2024. u 18K Moonshine™ zlatu i logom Olimpijskih igara. Za pokretanje sata zadužen je samonavijajući mehanizam OMEGA Co-Axial Master Chronometer Calibre 8800 s 55-satnom rezervom snage.

Omegin novitet dolazi uz narukvicu izrađenu od nehrđajućeg čelika s novim OMEGA sustavom brze izmjene i patentiranom rack-and-push produžljivom preklopnom kopčom s dodatnim ronilačkim produžetkom.

Najnoviji broj Satova i nakita potražite na bolje opskrbljenim kioscima ili ga naručite kod nas u redakciji na linku