Pogledajte IWC-ov kultni Portugeiser Chronograph u novom izdanju!

Na izložbi Watches & Wonders u Šangaju, IWC Schaffhausen prvi je put predstavio kultni Portugieser Chronograph na narukvici od nehrđajućeg čelika. Zahvaljujući ovoj novoj opciji narukvice, elegantan i sportski kronograf postaje još svestraniji i prikladniji za čitav novi niz avantura. Kvalitetna narukvica od nehrđajućeg čelika s preklopnom kopčom leptira također je dostupna kao dodatak za sve nove modele portugieser kronografa, navodi IWC Schaffhausen na svojoj službenoj web stranici.

Portugieser Chronographom IWC je prije više od 20 godina u obitelji Portugieser uspostavio sportski dizajn. Zahvaljujući jasnom i otvorenom brojčaniku s dva udubljena totalizatora na 12 i 6 sati, kao i unutarnjoj prirubnici ispisanoj mjerilom od četvrt sekunde, bezvremenski moderni kronograf pretvorio se u jedan od najpopularnijih modela iz Schaffhausen.

Sada Portugieser Chronograph postaje još svestraniji; po prvi put, IWC je lansirao verziju kultnog sata s narukvicom od nehrđajućeg čelika. Narukvica je lijepo detaljna i fino dovršena s poliranim i satenskim površinama. Zahvaljujući preklopnoj leptir kopči, ergonomski leži na zapešću i tako pruža udobnost.

Nova referenca s narukvicom od nehrđajućeg čelika (Ref. IW371617) sadrži kućište od nehrđajućeg čelika, posrebreni brojčanik, kao i plave kazaljke i aplikacije. Unutra otkucava IWC-ov kalibar 69355. Precizno kretanje kronografa u klasičnom dizajnu kotača vidljivo je kroz stražnju stranu safirnog stakla. Učinkovit, dvosmjerni sustav navijanja papučice stvara rezervu snage od 46 sati.

Nova narukvica od nehrđajućeg čelika dostupna je kao dodatak za sve nove modele Portugieser Chronograph (Ref. IW3716).

Saznajte više na službenoj stranici IWC Schaffhausen.

Foto: IWC Schaffhausen

Želite biti u tijeku s novostima i zbivanjima iz svijeta satova i nakita? Pretplatite se na časopis Satovi i nakit!