Pogledajte sjajne nove modele Langea, Hermèsa, Piageta i Bucherera

Hermès je Watches and Wonders predstavio potpuno novu kolekciju muških sportskih satova H08, koji se odlikuju elegantnim četvrtastim kućištem promjera 39 milimetara izrađenim od kompozita grafena, titanija ili titanija premazanog crnim DLC-om, brušenim brojčanikom crne boje i odgovarajućom titanijskom narukvicom ili gumenim remenom. Za pripadnice ljepšeg spola Hermès je pripremio male i elegantne satove Faubourg Polka.

Piagetov najupečatljiviji novi model je Altiplano Ultimate Concept Tribute to La Côte-aux-Fées, najtanji mehanički sat na ručno navijanje, „debeo“ samo 2 milimetra, s predivnim zelenim elementima mehanizma, koji je ujedno i brojčanik sata. Zanimljiv je i novi Piagetov Polo Skeleton, koji ima jastučasto 42-milimetarsko kućište od 18-karatnog ružičastog zlata uz koji odlično ide modri skeletonizirani brojčanik.

Carl F. Bucherer predstavio je, pak, novu verziju svog popularnog retro sportskog kronografa Heritage BiCompax Annual ref. 00.10803.08.32.01 s crnim brojčanikom i kontrasnim srebrnim podbrojčanicima te 41-milimetarskim kućištem izrađenim od čelika. Sat je dostupan u ograničenoj seriji od 888 primjeraka. Tu je i skupocjeni zlatni Manero Minute Repeater Symphony koji spaja komplikaciju letećeg tourbillona s komplikacijom minute repeatera s periferno postavljenim regulatorom.

Luksuzni njemački satni brend A. Lange & Söhne predstavio je dva nova Little Lange 1 Moon Phase modela sa svjetlucavim modrim brojčanikom, kronograf Triple Split koji je izrađen od ružičastog zlata i ima modri brojčanik, te dva nova modela Lange 1 Perpetual Calendar koja po prvi puta u fokus stavljaju komplikaciju vječnog kalendara, koja je dosad u Langeovim satovima uvijek dolazila u kombinaciji s nekom drugom komplikacijom.