PREDSTAVLJAMO | Najnoviju verziju Submarinera i ostale Rolexove novitete za 2020.

U ženevskom sjedištu Rolexa urednica Satova i nakita Mila Bulimbašić Botteri bila je na ekskluzivnom predstavljanju noviteta za 2020. godinu.

Nekoliko odabranih novinara i urednika svjedočilo je najnovijem izdanju Submarinera ref. 124060. Rolex je nakon puno godina odlučio redizajnirati svoj ikonički model, model koji je među brojnim drugima nosio čak i veliki Sean Connery. Najnoviji Submariner ponovno ima kućište promjera 41 mm, a sat pokreće obnovljeni mehanizam 3230.

Osim Submarinera bez datuma, predstavljena je i nova linija Submariner Date koja dolazi s kalibrom 3235. U ovoj liniji najzanimljiviji je model sa zelenim brojčanikom, popularni Kermit koji definitivno odaje pravu prirodu Rolexa.

Pored obnovljene Submariner kolekcije predstavljeni su i novi modeli slavnog Oyster Perpetuala s kućištem promjera 41 mm, te nešto manjim kućištem od 35 mm, ali u jako živahnim, donedavno za Rolex nezamislivim bojama.

I za kraj, ali ne najmanje atraktivan, tu je i novi model Sky-Dwellera koji dolazi s narukvicom Oysterflex.

Najnovije modele Rolexa predstavljamo i atraktivnim originalnim fotografijama, a detaljno ćemo ih predstaviti u novom broju našeg časopisa Satova i nakita.

Više o Rolexovim novitetima možete saznati na Rolexovoj službenoj web stranici.

Želite biti u tijeku s novostima i zbivanjima iz svijeta satova i nakita? Pretplatite se na časopis Satovi i nakit!