Predstavljamo nova ronilačka računala serije Descent Mk3 – Garmin

Garmin predstavlja ronilačka računala iz serije Descent Mk3 i Descent T2 Transceiver s poboljšanom SubWave sonarskom tehnologijom koja će, putem nadolazeće softverske nadogradnje, dodati mogućnost komunikacije ronioca međusobno i pomoć roniocima 1 uz nadzor tlaka u boci. Descent Mk3 serija, izrađena s naglaskom na ronjenje kao primarnom svrhom, dolazi u dvije veličine – 43mm i 51mm – s opcijama za integraciju zraka na oba modela, sa živopisnim zaslonom osjetljivim na dodir AMOLED
tehnologije, ima vodonepropusno kućište koje omogućava ronjenje do 200 metara s metalnim nepropusnim tipkama koje su potpuno funkcionalne na toj dubini, te bateriju koja može trajati do 48 sati u načinu ronjenja 2 .

Model Descent Mk3i od 51mm također dolazi s ugrađenom LED svjetiljkom za veću vidljivost u uvjetima slabog osvjetljenja – čak i pod vodom. S alatima poput više različitih načina ronjenja, DiveView karata i razine spremnosti za ronjenje, te Garminovim nizom funkcija za zdravlje, fitness i povezanost, serija Descent Mk3 pomaže roniocima da maksimalno iskoriste svoje avanture
iznad i ispod površine.

Istražite dubine – samouvjereno i sigurno
Nove nadogradnje na seriji Descent Mk3 omogućuju ronjenje s većim osjećajem sigurnosti.
Pomoć roniocu : Ako ronioc treba pomoć, ovaj revolucionarni alat omogućit će im zatražiti pomoć izravno s njihova sata zahvaljujući poboljšanoj SubWave sonarskoj tehnologiji. Kada koriste ronilačko računalo Descent Mk3i i odašiljač Descent T2, ronioci će moći poslati upit za pomoć drugim povezanim roniocima. Povezani ronioci u blizini tada će moći vidjeti dubinu i udaljenost ronioca
te ih pratiti dok pomoć više nije potrebna.

Praćenje ronilačke grupe: Korištenjem integracije zraka pratite gdje se nalaze drugi ronioci u grupi. Vidite dubinu i tlak u boci do osam ronioca koji koriste odašiljač Descent T2, do udaljenosti od 10 metara.
Dizajn usmjeren na ronjenje: Kućište koje omogućava ronjenje do 200 metara sa snažnim safirnim staklom, otpornijim na ogrebotine koje djeluje na dvostruko većoj dubini u odnosu na prethodne generacije te ima metalne vodonepropusne tipke potpuno funkcionalne na 200 metara dubine. Osim toga, svijetli zaslon osjetljiv na dodir AMOLED tehnologije pruža veću vidljivost – čak i pod vodom.
Ugrađena LED svjetiljka: Dostupna na modelu Descent Mk3i od 51 mm, integrirana LED svjetiljka s ugrađenim načinom treptanja pruža roniocima veću vidljivost u uvjetima slabog osvjetljenja, iznad ili ispod vode.
Spremnost na ronjenje: Pogledajte kako faktori poput sna, vježbanja, stresa i umora od letenja mogu utjecati na ukupnu spremnost tijela za ronjenje. Viši rezultat spremnosti može sugerirati da je vrijeme za ronjenje, dok niži rezultat može biti razlog za razmatranje ronjenja ili odabira lakšeg ronjenja.

Ovaj pametni sat je uz to ispunjen s funkcijama povezanosti, serija Descent Mk3 omogućuje roniocima: primanje pametnih obavijesti; preuzimanje pjesama s aplikacija Spotify, Deezer ili Amazon Music (zahtijeva pretplatu) za slušanje bez telefona; vježbanje s većim osjećajem sigurnosti uz detekciju incidenata i pomoć; brz prolazak kroz blagajne s Garmin Pay bežičnim plaćanjem; i još mnogo toga.

Novi broj časopisa Satovi i nakit naručite na linku