Retro stil u zlatu i srebru

Rolexov sestrinski brend Tudor na ovogodišnjem izdanju satnog sajma Watches and Wonders iznenadio je dvama novim verzijama popularnog retro ronilačkog sata Black Bay Fifty-Eight –  referencom 79018, izrađenom od 18-kaartnog žuzog zlata s maslinastozelenim brojčanikom i obručem, i referencom 79010SG, izrađenom od srebra sa smeđim brojčanikom i obručem.

Kućišta oba modela imaju promjer 39 milimetara, vodootporna su do 200 metara, te su prva u Tudorovoj kolekciji koja dolaze sa safirnim staklom umjesto čeličnog poklopca na pozadini. Satovi su zadržali retro veliku krunicu, tzv. Big Crown.

Brojčanici su tipičnog ronilačkog stila s velikim luminiscentnim oznakama vremena i kazaljkama.

Satove pokreće manufakturni automatski kalibar MT5400 s 27 rubina, 70-satnom rezervom snage, frekvencijom od 28.800 vibracija na sati i funkcijama sati, minuta i sekundi.

Black Bay Fifty-Eight ref. 79018 i 79010SG dolaze na kožnom ili tekstilnom remenu u boji brojčanika, a dostupni su po cijeni od 16.000 svicarskih franaka za prvu i 4.100 švicarskih franaka za drugu referencu.

Osim navedenih modela, Tudor je na sajmu predstavio i reizdanje modela Black Bay Chrono sa stanjenim kućištem i brojčanicima crne i bijele boje te Tudor Black Bay 32/36/41 s novim srebrnim brojčanikom.

 

Za više informacija o satovima naručite novi broj časopisa Satovi i nakit:

Narudžba