ROGER DUBUIS X HYPEBEAST : Novi Excalibur Hypebeast Monobalancier

Roger Dubuis prepoznatljiv je po svojim avangardnim satovima s kojima je teško ostati nezamijećen. Stvaranje hiperekspresivnih remek-djela dio je Dubuisovog DNK, stoga ne čudi najnovija suradnja ove urarske kuće s Hypebeastom koja je rezultirala novim modelom Excalibur Hypebeast Monobalancier.

Ekstravagancija i minimalizam uspješno su spojeni u novom modelu nastalom kao reinterpretacija kultnog urarskog umijeća Excalibur Monobalancier. Izgled sata nadahnut je Hypebeastovom prepoznatljivom paletom boja, pa su tako prirubnica, mikro-rotor i zvijezda obojani u tamnoplavu boju. Radi dobivanja kontrasta, tamnoplavi elementi su smješteni u bijelo keramičko kućište, čiji promjer iznosi 42 milimetra.

Kućište s vodootpornosti od 100 metara je s obje strane prekriveno sa safirnim staklom s antirefleksnim premazom. Oznake sati obložene su rodijem. Sat pokreće automatski mehanizam  RD720SQ sa 72-satnom rezervom snage. Kvalitetu kalibra potvrđuje dodijeljeni prestižni certifikat Poinçon de Genève. Uz sat dolazi bijeli remen izrađen od teleće kože .

Novi Excalibur Hypebeast Monobalancier dostupan je u limitiranom izdanju od samo 28 komada po cijeni od 74.266 EURA.

Ne propustite ovu priliku i naručite svoj Katalog satova za 2023. godinu već danas  na 098 98 32 577 ili pretplata@kronomedia.hr 

NARUČI OVDJE