Satove i nakit potražite u trgovini Dicta u centru Mall of Split

Trgovina Dicta neizbježna je shopping destinacija i jedan od najpoznatijih distributera najpopularnijih svjetskih brendova muških, ženskih, dječjih te unisex modela satova.

Tražite li svoj novi sat ili odlučite dragoj osobi pokloniti trajnu i korisnu uspomenu birajte neke od satova iz ponude trgovine Dicta; na raspolaganju su vam ručni satovi renomiranih brendova poput švicarskih marki Oris, Frédérique Constant, Louis Erard, U-Boat; pouzdanih Bulova i Citizen satova; modnih brandova Breil Milano, Victoria Hyde i Welder, njemačkog Zeppelina i Adore, Atlanta pametnih satova, te zidnih, stolnih satova i budilica by Bulova.

Ovisno o vašim željama i potrebama, birati možete između baterijskih, automatskih ili mehaničkih mehanizama. Osim ponude satova, na raspolaganju vam je i fantastičan izbor nakita Brosway i Breil, remena Condor, kao i luksuzno dizajniranih kolekcionarskih kutija za satove i nakit Wolf, Rapport i Adora.

Ovakav odličan izbor zadovoljit će sve ljubitelje mode i modnih dodataka, ali i one koji su u potrazi za jedinstvenim poklonom. Uz korisne savjete ljubaznog osoblja trgovine te razne mogućnosti plaćanja, izbor i kupovina bit će vam još ugodnija.