Seiko satovi za putnike i ronioce

Novi modeli iz Seikove kolekcije Grand Seiko Sport Collection – SBGM245 i SBGM247 svojim će karakteristikama posebno oduševiti one koji često putuju, ali i ronioce

Svjetske putnike i avanturiste oduševit će novi modeli iz kolekcije Grand Seiko Sport Collection- SBGM245 i SBGM247. GMT kazaljka, koja omogućava iščitavanje vremena u drugoj vremenskoj zoni, oba modela čini praktičnima za sve one koji često putuju.

Kazaljka za sate se može podesiti, bez rizika od narušavanja točnosti sata. Kazaljke za sate i minute su čitljive, i po danu, i po noći zahvaljujući LumiBritu. GMT kazaljka se crvenom bojom i prepoznatljivim oblikom ističe na tamnoplavom brojčaniku modela SBGM245. Za ovaj model otvoreno more je poslužilo kao inspiracija za boju brojčanika. Model SBGM247 ima GMT kazaljku narančaste boje, koja se nalazi na zelenom brojčaniku inspiriranim divljinom.

Ronicima će se ovi modeli posebno svidjeti zbog vodootpornosti do 200 metara dubine. Rezerva snage je isto impresivna, a može iznositi čak do 72 sata,odnosno 3 dana. Sve ove funkcije stanu u kućište promjera 40,5 mm. Kućište je izrađeno od nehrđajućeg čelika,a staklo od dvostruko zakrivljenog safirnog kristala. Oba modela tanka su 14.4 mm i imaju krunicu na vijak smještenu na 4 sata.

Praktičnost i funkcionalnost su glavne karakteristike i ovih Seikovih noviteta.

Iz časopisa Satovi i nakit

ČASOPIS