Sevenfriday spaja NFT i drevne metalurške tehnike u svom novom modelu

Sevenfriday je predstavio svoj novi model CUXEDO, koji je nastao spajanjem drevne metalurške tehnike s klasičnom interpretacijom njihovog prepoznatljivog višeslojnog brojčanika.

Pažnju odmah privlači animacijski prsten s bakrenim i mjedenim efektom poznatim kao Damascene. Okvir i krunica od nehrđajućeg čelika pružaju satu muževniji izgled, koji postaje sve povezaniji s brendom Sevenfriday. Na opalnom bijelom brojčaniku se nalazi 10 svjetlećih oznaka sata, te se pruža uvid u unutrašnji mehanizam. Novi model pokreće Automatic MIYOTA 82S5. Ljubitelje moderne tehnologije oduševit će dobivanje vlastitog NFT-a nakon kupnje i regristracije Cuxeda u vlasničkoj kući APP. Time se potvrđuje vlasništvo nad satom. Osim toga, na ograničeno vrijeme se može odabrati stjecanje jedinstvene digitalne umjetničke slike. Umjetninom se može trgovati ili ju pak možete isprintati i uokviriti kao jedinstvenu umjetninu na zidu.

Elegantnom dizajnu sata dodatno pridonosi jednostavni remen od teleće kože. Ovaj nevjerojatan sat je dostupan po cijeni od 1850 dolara.

Za više novosti iz svijeta satova, kupite novi Katalog satova 2022.