SiN nakit | U novo vruće ljeto s bljeskom

Predstavljamo elegantni blještavi nakit koji će ovom vrućem ljetu dati dozu glamura i profinjenosti.

CHAUMET Joséphine
Elegancija i poletnost


Kolekciju Joséphine stare francuske manufakture Chaumet krase elegancija i poletnost dizajna. Zaručnički prsten iz kolekcije izrađen je od bijelog zlata i optičen briljantima.

DAMIANI D.Icon
Keramika i zlato


Talijanski brend luksuznih dobara Damiani u svojoj kolekciji D.Icon kombinirao je zlato s keramikom kako bi dobio moderan i atraktivan dizajn. Ogrlica iz kolekcije izrađena je od 18-karatnog ružičastog zlata i bijele keramike te je ukrašena sitnim dijamantom koji se skrio u logu brenda.

MESSIKA Move 10th
Lebdeći dijamanti


Move 10th popularnog pariškog brenda Messika oličenje je luksuza i glamura uz dozu decentnosti. Narukvica iz kolekcije izrađena je od 18-karatnog žutog zlata i ukrašena dijamantima od kojih tri veća kao da lebde u zraku.

BREIL Kaleido
Raznobojni kamenčićiBreilova kolekcija nakita Kaleido, koja kombinira pozlatu i čelik s raznobojnim kamenčićima, idealna je za vruće ljeto. Narukvica iz kolekcije izrađena je od čelika presvučenog zlatnim IP-om i aventurina, a poseban detalj su karike heksagonalnog oblika.

BROSWAY Ink
Za muškarce s besprijekornim stilom
Kolekcija muškog nakita Ink talijanskog brenda Brosway namijenjena je muškarcima s besprijekornim stilom. Naušnice iz kolekcije izrađene su nehrđajućeg čelika, a odlikuju se nenametljivim dizajnom.

FOSSIL
Hrabro i profinjeno


Američki brend Fossil svoju je modernu narukvicu od nehrđajućeg čelika i crne kože namijenio hrabrim i profinjenim muškarcima koji na nakit gledaju kao na odraz svoje osobnosti.

MORELLATO Vita
Nakit za svaki dan
Kolekcija Vita venecijanskog brenda Morellato kreirana je za svakodnevno nošenje i uklapa se u svaku odjevnu kombinaciju. Ogrlica iz kolekcije izrađena je od nehrđajućeg čelika i ukrašena privjeskom s motivom stabla kod kojeg je lišće izrađeno od ametista.

ROBERTO COIN
Cvjetna kolekcija
Princess Flower luksuzna je kolekcija nakita brenda Roberto Coin zamišljena kao oda procvjetalom cvijeću. Prsten iz kolekcije izrađen je od 18-karatnog ružičastog zlata te je ukrašen dijamantima i sedefom.

Za više informacija o satovima naručite novi broj časopisa Satovi i nakit:

Narudžba