T-Touch slavi dvadeseti rođendan

Tako uspješan model zaslužio je i obilježavanje rodjendana u velikom stilu, što su u Tissotu i učinili predstavivši nedavno najnoviji model u kolekciji, T-Touch Swiss Edition.

Čokoladno-smeđi obruč

Slavljenički se model ističe satenskim tijelom od titanija okrunjenim čokoladno-smeđim keramičkim obručem brojčanika. Remen je načinjen od rezanih dijelova smeđe kože obogaćen bež-kremastim šavom. Time je iskazana počast Švicarskoj aluzijom na starinsku opremu za penjanje pomoću zemljanih boja i materijala.

Tissot T-Touch Swiss Edition sat je namijenjen planinskim avanturama, ljetnom sanjkanju ili pješačenju po planinarskim stazama. Valja svakako napomenuti kako uz ovaj model dolazi i T-Touch Solar Expert 2 platforma s mogućnošću solarnog punjenja.

Obljetnički model krasi grb Švicarske konfederacije koji je ugraviran na poleđini brojčanika, ali na drvenoj ukrasnoj kutiji koja dolazi s ovim posebnim izdanjem. A ljubitelje T-Toucha posebno će razveseliti drugi ukrasni detalj, naime na gornjem dijelu brojčanika gdje se nalaze fotonaponske ćelije koje pune T-Touch Expert Solar 2 otisnut je runolist, a tu su i crte koje podsjećaju na tradicionalne nošnje pastira u švicarskim Alpama.

 

Iz časopisa Satovi & nakit, ljeto 2019.