TAG Heuer | Novi Tag s četiri kazaljke

TAG Heuer Carrera Twin-Time je jedan od najnovijih modela upravo lansirane kolekcije TAG Heuer Carrera Three Hands. Estetski, model dijeli mnogo toga zajedničkog s modelom Carrera Chronograph iz 2020. godine. Međutim, švicarski je slavni brand obogatio najnovije modele brojnim na prvi pogled sitnim, ali zapravo značajnim promjenama.

Iako ovaj model pripada kolekciji Carrera Three Hands, on zapravo ima četiri kazaljke, uzme li se u obzir središnja kazaljka za sekunde. Kada se gledaju odozgo, kazaljke na brojčaniku kraljevsko plave boje izgledaju pravokutno. Ako ih gledate sa strane, primijetit ćete da su
kazaljke u obliku palice. Nalik na sportsko postolje, kazaljke su postavljene na tri razine. Između svake kazaljke nalaze se jasne bijele oznake koje olakšavaju čitljivost.

Kao što mu ime sugerira, TAG Heuer Carrera Twin-Time je GMT. Lokalno vrijeme prikazuje dominantnim kazaljkama za sate i minute. Dodatna kazaljka za sat, ukrašena podebljanim bijelim vrhom koji je uokviren crvenim obrubom, označava vrijeme kod kuće. Otvor za datum nalazi se na 6 sati.

TAG Heuer Carrera Twin-Time smješten je u kućište od nehrđajućeg čelika promjera 41 mm i visine 12,3 mm. Safirno
staklo, smješteno uz polirani okvir, ima zakošeni rub koji se spušta dolje prema okviru.

Ovaj model pokreće mehanizam Calibre 7 koji je automatik sa 50 sati rezerve snage. Mehanizam za pokretanje se može promatrati kroz staklo od safira smješteno na stražnjoj strani sata.

Iz novog broja časopisa Satovi i Nakit