TUDOR | Heritage Black Bay

Heritage Black Bay savršen je predstavnik Tudorovih ronilačkih satova, vintage izgleda u kombinaciji sa suvremenim stilističkim trendovima.

Njegovi elegantni, izduženi nosači ponešto su promijenjeni kako bi bolje odgovarali modernom čeličnom kućištu, promjera 41 mm, koje je poboljšano kupolastim kristalnim staklom. Upravo ovo kupolasto staklo, okvir tamnocrvene boje te izduženi nosači pridonijeli su njegovom upečatljivom izgledu.

Crni brojčanik koji je elegantno zaobljen, ima svjetleće kazaljke za bolju preglednost. Ružičasto zlato od kojeg su napravljene kazaljke i markeri dodatno pridonose dozi nostalgije i daju satu potrebnu patinu starinskog sata. Tamnocrveni jednosmjerni okvir, dodatno je poliran i izveden u mat verziji, a u istoj boji izveden je i detalj na krunici, koja ima ugraviranu Tudorovu ružu. 

Heritage Bay ima i novu kopču, osmišljenu u Tudoru, a remen dolazi u dvije varijante, od crne tkanine ili od čelika, te treće dodatne verzije od kože sa starinskim, pomalo istrošenim izgledom.

Iz 19. broja časopisa Satovi i nakit

Naručite časopis