TUDOR predstavio novi model za avanturiste

Povodom 70. obljetnice Britanske Sjevernogrenlandske ekspedicije, TUDOR predstavlja novi model Renger koji će oduševiti sve avanturiste.

U satiniranom kućištu od 316L čelika sa fiksnim prstenom smješten je manufakturni kalibar MT5402 s rezervom snage od 70 sati. Visoku kvalitetu kalibra potvrđuje certifikat od strane Švicarskog službenog instituta za testiranje kronometra. Na matiranom crnom brojčaniku ističu se oznake sati i kazaljke obojene švicarskim luminiscentnim materijalom Super-LumiNova® razreda A. Renger je vodootporan do 100 metara dubine. Kupnjom novog Tudorovog modela ostvaruje se petogodišnja prenosiva garancija bez potrebe za registracijom ili periodičnim provjerama održavanja.

Sat dolazi uz tri različite verzije narukvica:  maslinasto zelena tkana narukvica s crvenim i bež prugama, hibridna gumena i kožna narukvica ili čelična narukvica s brzim sustavom prilagodbe TUDOR “T-fit”. Cijena Rengera iznosi 19.930,00 kuna, odnosno 22.200,00 kuna ukoliko je u verziji s čeličnom narukvicom.

Najnoviji broj Satova i nakita potražite na kioscima ili naručite na linku uz besplatnu dostavu.