Uskoro Watches and Wonders 2023.!

Najiščekivaniji događaj u svijetu urarstva, Watches and Wonders održat će se od 27. ožujka do 2. travnja u Ženevi. Osim odabranih novinara, među kojima smo naravno i mi iz redakcije Satova i nakita, ove će godine i posjetitelji imati priliku među prvima otkriti najnovije modele 48 urarskih brendova.

Prvi dani rezervirani su za novinare i  poslovnjake, a široj publici vrata će biti otvorena tijekom 1. i 2. travnja. U dvorani će se svaki dan održavati šest predavanja i panela.

Tako će prisutni iz prve ruke moći čuti od renomiranih stručnjaka što jedan sat čini vrijednim ili kako osnovati kolekciju vintage satova. Također će se raspravljati o aktualnim temama, kao što su metaverzum, NFT-ovi, blockchain i cirkularnost. Izložbu će biti moguće pratiti i online, putem platforme watchesandwonders.com.

Satoviinakit.hr će naravno kao i dosad svakodnevno izvještavati o najnovijim modelima na portalu i našim društvenim mrežama, a nakon sajma ćemo sve detaljno predstaviti u ljetnom broju časopisa Satovi i nakit.

Najnoviji broj Satova i nakita potražite na kioscima ili naručite na linku uz besplatnu dostavu.