Vacheron, Bulgari i IWC izložili Watches and Wonders novitete

Vacheron Constantin, Bulgari, IWC Schaffhausen i Chanel prvog dana virtualnog satnog sajma Watches and Wonders predstavili su novitete iz svojih najpopularnijih kolekcija.

Tako je Vacheron Constantin iznenadio novim zlatnim i platinastim modelima iz svoje neobične kolekcije klasičnih satova Historiques American 1921, koju krasi jastučasto kućište i „zakrenuti“ brojčanik, a tu su i novi umjetnički modeli Métiers d’Art posvećeni poznatim povijesnim istraživačima Vascu da Gami, Bartolomeuu Diasu i Pedru Alvaresu Cabralu.

Bulgari je, pak, predstavio novi Octo Finissimo Tadao Ando LE ref. 103534, koji ima predivni modri brojčanik ukrašen reljefnim kružnim uzorkom i žutim polumjesecom i keramičko kućište i narukvicu, te dva nova modela Octo Finissimo Perpetual Calendar, titanijski i platinasti, „debela“ svega 5,8 milimetara, što je novi svjetski rekord u klasi satova s komplikacijom vječnog kalendara.

Kao najzanmljiviji model, IWC je predstavio Big Pilot’s Watch Shock Absorber XPL s novim SPRIN-g PROTECT sustavom za apsorpciju udaraca, a tu su i dvije nove Mojave Desert verzije modela Big Pilot’s Watch Perpetual Calendar Top Gun i Big Pilot’s Watch Top Gun.

 

 
 

Pratite nas i dalje za nastavak novosti s Watches and Wonders!