Vijesti | Louis Erardova besprijekorna elegancija

Louis Erardov Excellence Petite Seconde klasični je sat koji odiše elegancijom i profinjenošću. 42-milimetarsko kućište izrađeno je od nehrđajućeg čelika, s obje je strane prekriveno safirnim staklom te je vodootporno do korisnih 50 metara. Mat srebrni brojčanik ima aplicirane arapske brojke, plave kazaljke i podbrojčanik malih sekundi na 6 sati. Sat pokreće automatski kaliSellita SW261-1 s 38-satnom rezervom snage, a dolazi na smeđem remenu od brušene teleće kože.

Satovi uronjeni u ulje

U-Boatova kolekcija Darkmoon kao najzanimljiviji detalj ima brojčanik i kalibar u potpunosti uronjen u ulje, što proizvodi atraktivan vizualni efekt.

Satovi iz kolekcije dolaze u veličinama 38 mm i 42 mm, izrađeni su od nehrđajućeg čelika ili čelika presvučenog crnim DLC-om, imaju safirno staklo na prednjoj strani te su vodootporni do 50 metara. Brojčanici su dostupni u graduiranoj crvenoj, zelenoj, smeđoj, plavoj, crnoj i maslinastozelenoj verziji. Satove pokreće kvarcni kalibar Ronda 712.3 quartz, a dolaze na gumenom remenu ili čeličnoj „mrežastoj“ narukvici.

Za više informacija o satovima naručite novi broj časopisa Satovi i nakit:

Narudžba