VJEČAN I NEODOLJIV SIMBOL LJUBAVI | Zaručničko i vjenčano prstenje

Zaručnički i vjenčani prsteni uspomena su na jedinstven trenutak u životu i simbol vječne ljubavi. U prošlosti su se birali samo tradicionalni i klasični modeli prstenja. Ipak, danas nema pravila. Prstenje koje za vas predstavlja veliku simboliku nosite svakodnevno, stoga njihov dizajn mora odisati vašom osobnošću i estetskim izričajem. Pri odabiru možete biti kreativni i odvažni te kombinirati različite boje zlata, poigrati se odabirom oblika dijamanata ili odabrati drago kamenje u boji. U nastavku smo izdvojili dio bogate ponude koju možete istražiti u butiku Mamić 1970. Riječ je o dragocjenim komadima prestižnih draguljarskih kuća Chaumet, Damini i Messika. Svi komadi izrađeni su od luksuznog 18-karatnog žutog, ružičastog ili bijelog zlata, ukrašeni dijamantima najviše kategorije ili neodoljivim dragim kamenjem poput rubina, safira i smaragda.

Chaumet

Dragulji brenda Chaumet privući će ljubitelje elegantnih i sofisticiranih modela nakita. Oni nude istinski autentične modele koji su bezvremenski i kraljevski odani tradiciji. Široka ponuda prstenja iz kolekcija Chaumet Josephine i Chaumet Bee My Love osmišljena je tako da nadopuni zaručničko i vjenčano prstenje. Chaumet prsteni savršeno pristaju uz dodatne komade nakita tijekom cijele godine i kao takvi izvrstan su izbor za ljubitelje klasike s urbanim prizvukom.

Damiani

Ova talijanska kuća nakita na najljepši način reinterpretira koncept tradicionalnog nakita i već gotovo čitavo stoljeće stvara prava umjetnička djela. Među njihovom ponudom možete pronaći klasično vječano prstenje iz kolekcije  D.Side i Noi2 za nju i njega, koje je decentno ukrašeno dijamantima s unutarnje ili bočne strane.

Ljubiteljice upečatljivijeg i živahnijeg vjenčanog nakita mogu odabrati luksuzno dijamantno prstenje s dragim kamenjem iz kolekcije Damiani Mimosa i Margherita i tako se istaknuti svojim stilom. Drago kamenje također ima specifičnosti koje će dati dodatnu dozu sentimentalnosti, pogotovo kada se radi o komadima kojima ćete okruniti vječnu ljubav.

Messika


Messika je luksuzni pariški brend koji prilikom stvaranja senzualnih komada žene vidi kao najinspirativnije muze. Njihov nakit slavi različitost ženskih osobnosti. U odabiru romantičnih elemenata njihova kolekcija Joy ističe se neodoljivim zaručničkim prstenom s kruškolikim dijamantom u sredini. Upravo ovaj oblik dijamanta jedan je od omiljenih izbora mnogih dama zbog svog ženstvenog i senzualnog izgleda, posebno u kombinaciji s 18-karatnim ružičastim zlatom. Ovaj model izvrsno ističe ljepotu ruku i čini doista blistavu vjenčanu kombinaciju u kombinaciji sa slavnim Gatsby vjenčanim prstenom koji je kreiran od niza dijamanata.

Najnoviji broj Kataloga satova naručite na linku!