Watches & Wonders Noviteti | Grand Seiko, Panerai, IWC Schaffhausen

Grand Seiko je u Ženevi predstavio model Grand Seiko Kodo Constant-force Tourbillon. Ljepotu i kompleksnost unutrašnjeg mehanizma sata moguće je promatrati zahvaljujući otvorenom dizajnu i safirnom staklu na stražnjoj strani kućišta. Grand Seiko Masterpiece kolekcija postaje bogatija za jedan model, koji će biti dostupan u ograničenom izdanju od samo pet komada od svibnja 2022.godine. Luksuzan sat je kreiran od dijamanata, bijelog zlata i platine 950 .

Grand Seiko Kodo Constant-force Tourbillon

Grand Seiko Masterpiece Collection Spring Drive 8 Days Jewelry Watch

Panerai je na Watches and Wonders eventu javnost upoznao sa svojim novim Luminor Goldtech™ Calendario Perpetuo. Sat će uskoro biti dostupan u ograničenom izdanju od samo 33 komada, a njegovi kupci će biti pozvani na jedinstveno putovanje u Firencu kako bi iz prve ruke doživjeli Paneraijevu baštinu.

Osim genijalnih novih satova, na Watches & Wonders su predstavljeni i novi inovativni materijali. IWC Schaffhausen je javnost već upoznao sa svojim materijalom Ceratanium®.  Sada su IWC-ovi inženjeri pomoću Ceratanium® kreirali novi materijal koji iskroištava jedinstvene prednosti titanija i keramike, među kojima se ističe iznimna otpornost na koroziju. IWC je u Ženevi predstavio i novi model Pilot’s Watch Chronograph 41 TOP GUN Ceratanium®.  Predivna crna mat boja sata je postignuta zahvaljujući inovativnim materijalima.

Za više novosti iz svijeta satova, kupite novi Katalog satova 2022.