Watches & Wonders predstavljanja Classic Tudor Black Bay, potpuno crni, i Tudor Black Bay 58 Yellow Gold

Black Bay Monochrome

Tudor je prošle godine predstavio ozbiljno osvježenu verziju svog izvornog Black Baya – 41-milimetarsko izdanje – s više važnih promjena: Master Chronometer mehanizam, ažurirano i tanje kućište, nove opcije narukvica, nova kopča, nova krunica i novi okvir… Gotovo potpuno novi sat. Prvi put predstavljen u klasičnoj tamnocrvenoj i zlatnoj shemi boja, sada se vraća u tipičnom stilu ronilačkog sata; čelični i crni brojčanik, s bijelim i srebrnim kontrastom. Tudor očito zna što radi. Jednobojna shema boja je pristup “bez ičega pozlaćenog ” i daje minimalniji izgled i dojam Black Bayu. Kućište je prošle godine skraćeno (sada 13,5 mm) i rafinirano. Sve u svemu ozbiljan sat od Tudora.

Black Bay 58 Yellow Gold

Tri godine nakon što je predstavio Black Bay 58 u zlatu, Tudor je otišao do kraja, dodajući 18-karatnu zlatnu narukvicu. Sat ima isti zeleni okvir i brojčanik kao i postojeći, ali sada mu je Tudor dao potpuno zlatni tretman koji su mnogi tražili. Kućište i narukvica potpuno su matirani i satenski završeni, s poznatim promjerom Black Baya 58 od 39 mm. Kao srebrna i zlatna 58-ica  predstavljena 2021. godine, i ova ima otvorenu poleđinu sata. Unutra je Tudorov kalibar MT5400, njihov in house mehanizam sa COSC certifikatom i 70-satnom rezervom snage.

Pratite naš portal za sve novosti vezano za sajam Watches and Wonders na kojem smo uživo i izvještavamo iz minute u minutu.

Izvor – https://www.tudorwatch.com/en

Novi broj časopisa Satovi i nakit naručite na linku